Η Tanussi

Η εταιρεία TANUSSI ιδρύθηκε από τον Κ. Παύλο Τανούση για την εξυπηρέτηση της συνεχώς αυξανόμενης απαίτησης της αγοράς, κυρίως της υπαίθρου, για παροχή εξειδικευμένων εμπορευμάτων και τεχνική υποστήριξη στους σύγχρονους τυροκόμους και κτηνοτρόφους. Παρακολουθώντας λοιπόν, στενά μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά και αφομοιώνοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, εξελίσσεται και η πορεία της εταιρείας με ποικίλες δραστηριότητες όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις, με επιμορφωτικά σεμινάρια και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Η παραδοσιακή δομή της εταιρείας TANUSSI σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που προσφέρει, δεν έχασε το προσωπικό της «στυλ» και τη φιλική αντιμετώπιση των προμηθευτών και των πελατών της. Μέσα από αυτό το δίκτυο επαφών και συνεργασιών η εταιρεία TANUSSI καταφέρνει να επεκτείνει γεωγραφικά τις δραστηριότητές της και στην Αλβανία.  

Ιδρυτές και στελέχη

Οι ιδρυτές και τα στελέχη της εταιρείας, έχουν θητεύσει σε μεγάλες συνεργαζόμενες εταιρείες όλου του φάσματος των παρεχόμενων εμπορευμάτων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στον σύγχρονο τυροκόμο και κτηνοτρόφο . Με εξαιρετική γνώση και τεραστία εμπειρία, ώστε να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα ακόμη και τις δυσκολότερες περιπτώσεις, έχοντας τη δυνατότητα να προτείνουν συνθετικές και συνδυαστικές λύσεις στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, με ξεχωριστό συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.  

Στόχος

Στόχος και συνεχής προσπάθεια της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στον πελάτη μας – κτηνοτρόφο – τη σιγουριά του τεχνολογικού εξοπλισμού – εργαλείου – που χρησιμοποιεί και να είναι πάντα σύγχρονος και αποτελεσματικός με τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα των τροφίμων και κατ’ επέκταση στις πρώτες ύλες.  

Στοιχεία εταιρίας

ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ : TANUSSI FARMTECH E.E. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 145578304000 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ΧΟΝΔΡ. ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΜ. ΜΗΧΑΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 1o ΧΛΜ ΛΑΓΥΝΩΝ – ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Τ.Κ.:57200 Τ.Θ.:329 ΤΗΛ : 23940 72909